Direktlänk till inlägg 21 januari 2016

Ett brev till mitt trettonåriga jag

Av Simona - 21 januari 2016 19:15

När den där killen inte svarar på ditt sms kommer inte hela världen gå under. Om han inte visar sitt intresse, då gillar han förmodligen inte dig på det sättet. Släpp det. Boys will come and go.


De som är coola på högstadiet är inte coola sen. Efter gymnasiet är de ingenting. 


Ifall dina kompisar provar att röka och dricka, måste du inte göra det. Om dina kompisar är bra kompisar kommer de fortsätta vara dina kompisar även om du inte gör samma saker som de. Grupptryck kommer du få stå ut med hela tiden. 


Fortsätt plugga! Det är inte ocoolt att få ett A på ett prov. You're a genius and you deserve those A's. De som kallar dig "pluggis" har inte förmågan att vara lika smarta som du. Deras val. Och ditt är mycket bättre. 


Dina föräldrar är de viktigaste som finns. Sluta gnälla på dem och sluta vara så himla himla arg. Allt de gör är för ditt eget bästa och ibland kommer de inte förstå att du inte vill följa med på den där utflykten utan hellre vill umgås med dina kompisar, men gör det för deras skull. Du börjar bli äldre, men det börjar de också bli. 


Sluta, sluta, sluta bry dig om dumma kompisar som trycker ner dig och som inte uppskattar dig. Du är fan bäst och jag lovar att du kommer träffa nya människor som kommer uppskatta dig.


Du är tretton år. Jag vet att det känns som om livet aldrig kommer bli bättre, att inget händer och att de som är balla och festar och har en miljon vänner aldrig kommer bli du. Men vänta ska du se. They'll come!


Och sist men inte minst, SLUTA jämföra dig. Seriöst. Vi är byggda på olika sätt och din mage kommer aldrig vara helt platt. Ät det du vill och ha på dig vad du vill. Bristningar och småmulliga magar är okej. Faktiskt. Du är fett awsome ända!  





 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Simona - 4 april 2016 17:16

"Kod för att importera min blogg till Nouw: 0380657581"  

Av Simona - 25 mars 2016 00:06

vi har sytt för fulla muggar!! wohoo har också varit med massor av människor men har liksom inte orkat ta bilder för det är så himla jobbigt ibland så denna veckan verkar ju inte vara händelserik alls fastän den är/har varit det(?) fick lite eg...

Av Simona - 16 mars 2016 17:09

Har varit soligt i två dagar nu och känner att vi alla är in need of D-vitamin...

Av Simona - 13 mars 2016 23:55

  asså åh ibland gör man fel och kan inte göra om saker och det är så så såååå jobbigt ahh!! men aja, "det finns ingen tid för ånger" Majaaaa <3   hittade denna!! cute ...

Av Simona - 8 mars 2016 23:54

        Me n my bae this fridaeeee (ey det rimma) sant sant Min dröm Mmmhhh maaaat Mer mat + väldigt snygga tjejer En jäkligt ful gruppbild Squadgoals Lucia Kiana fick asmycket choklad??????? Vet ngn ...

Ovido - Quiz & Flashcards